4umos
2007.06.29
|
|
0 0
1695
|
az európai turné legjobb és sztem leghosszabb set list-jét kaptuk meg tegnap. volt blackmail the universe, reckoning day, a toute le monde, (ezt eddig csak a franciáknál játszották, meg tegnap bécsben!) h csak azokat említsem, amelyek a nagy klasszikusok mellett szóba jöttek még. nagyon jól szóltak, semmi gerjedés vagy ilyesmi. kb. 3-4 alkalommal beszélt mustaine a közönséghez is. (pl. megkérdezte a horvát zászlóra, hogy az milyen zászló. :-) de azt is említette, h azért sem dumál túl sokat, hogy annál több zenét tudjanak eljátszani stb.) viszont ami nagy rangon aluli és nem értem, hogy iszonyat pici helyen volt a koncert, jó, ha voltunk 500-an összesen. nem értem, h egy megadeth miért "zsugorodott" európában össze, egyfajta "klubzenekarrá"??? a légkör mondjuk ezáltal sokkal családiasabb és barátságosabb volt, de nem hinném, hogy egy ilyen zenekar csak ekkora "tömeget" tud/tudna megmozgatni...
előzenekar nem volt, kb. 20:30-kor kezdtek és 22:00-ig tartott. ha vmi még eszembe jut írók.
set list:
Sleepwalker Take no Prisoners Wake Up Dead, Skin O' My Teeth Blackmail The Universe
Gears of War She-Wolf In My Darkest Hour Hangar 18 Kick The Chair
Washington is Next Never Walk Alone Tornado of Souls Reckoning Day
Peace Sells Symphony of Destruction A Tout Le Monde The Mechanix
Holy Wars |
|