quizas Creative Commons License 2007.06.28 0 0 7575
Szia Ancsúr,

Nekem sok is volt, de a közvélemény többsége (akik nem ezt hallgatták zárt ablak mellett is) nem kifogásolja. :-/

Szerencsére van több játszó. Ez tényleg egy nagy park, ahol lehet biciklizni, focizni a füvön (ha nem zavar a kutyagumi...), ott tolta Karsa a babakocsit lelkesen, van hely a járdára firkálni, mert délig van árnyék. No és nincs sok gyerek viszonylag kicsi játszóra összezárva (mert a játszó gyerekeket kell bekeríteni, nem ám a kutyákat :-((), ugyanis ez elég rizikós kisBulcsú miatt.
Ma pl. két kislány kérdezte tőle, "krétázhat-e". Ő meg úgy értette, sétálhatnak-e - ez utóbb derüt ki a számomra -, és nagyon zokon vette, hogy kivették a krétát a dobozból. Elkezdte fenyegetni meg kergetni az egyiket (jellemző válasza: "futott előlem, biztos azt akarta, hogy kergessem"). Anyukák végül elvitték a rajzolóhely mellől a kislányokat, én meg kiküldtem kisBulcsút. És hallgattam, ahogy az egyik anyuka mondja a másiknak, hogy a múltkor is itt volt ez a nő=én ezzel három gyerekkel és ez a rémes kisfiú akkor is piszkálta a lányát. Az én magánvéleményem meg az volt, hogy azért a múltkor is elég kényeske volt a leányzó (első és egyetlen gyerek, kb. 5 éves), mert járszottak és ha ő durvább volt és arra a másik úgy reagált, rögtön futott anyucihoz. KisBulcsút meg nehéz leállítani, és neki ez még bőven belefér a játékba. Én is lány vagyok és mindig fiúkkal játszottam, sosem merült föl bennem, hogy védelemért szaladjak.
Ezzel együtt a több gyerek jelenléte fokozott veszélyhelyzet akkor is, ha azok nem mimózák.
Előzmény: Ancsúr (7574)