Tornagh Atya Creative Commons License 2007.06.27 0 0 305

Kedves ixchel,

ha csak tehetem, leginkább a "másik" közös topikunkban felsorolt kedvenc instrumentumaimat, azaz a töltőtollaimat, de ez itt off.

De hogy ontopik legyek: az összes mélcímem át van irányítva a gmailemre, így aztán bárhonnan elérem ezeket, sőt, bármelyik címemet meg tudom jelölni innen feladóként.

A számomra legérzékenyebb hiányossága a gmailnek, hogy állandó aláírásként nem tudok logót beilleszteni a levél végére (remélem, a fejlesztők is olvassák ezt most), de azért megoldottam: átküldtem magamnak Outlookról egy logós levelet, azt elmentettem piszkozatként, és minden esetben kopipésztezem belőle a grafikai elemet. Ez így persze elég macerás, és lehet, nem is vagyok elég érthető...

A három gigabájtos tárhelyet is kezdem kinőni, pedig először nagyon soknak tűnt. Ezt egyrészt időnkénti takarítgatással oldom meg, illetve több gmail accountom is van, és szortírozom a feladókat, hogy melyikre irányítódjanak át.

Az Outlook szerintem nagyon rossz levelezőprogram, de hosszú ideig használtam a Thunderbirdöt, a beépített spamszűrőjét egy Spamihilator nevű kis programmal felturbózva. Aztán meguntam, hogy a winchesteren tárolt levelezés túl sok helyet foglal el. Ekkor tértem át a webmailre, e területen egyértelműen a gmail a best. (Illetve az inbox.com még jobb lenne, de nem tetszik az a diszkrimináció, hogy csak az amerikai felhasználók kapnak ötgigás tárhelyet, a többiek csak kétgigásat.)

Előzmény: ixchel (304)