blackrat Creative Commons License 2007.06.27 0 0 1215

Tényleg nagyon szép az a kék csika! Érdekes! :) Mi egyszer alsóban a suliban találtunk egy 15-20 centis meztelencsigát! :o Sima barna volt, de hatalmas és sokkal gyorsabb mint egy sima csiga. És ráadásul bent volt a teremben egy halom kő között ami sztem vagy 4 éve nem is volt sose mozgatva, takarítva. Hát kicsit meg is lepődtünk hogy mit keres az ott.. :D

Az a csigaház amit találtam itt volt a házunk előtt egy kis árokban. De ilyen nagy csigát errefele még sose láttam. És kezdtem arra gondolni, hogy lehet hogy a bratyóm haverja kirakta volna a csigáit? Mert ő meg a másik lépcsőházban lakik. De akarhányszor találkoztunk, mindig elfelejtettem megkérdezni.. :S Talán majd egyszer eszembe jut majd azért. :)

Milyen jó neve volt! Zsüszten báró! :D Nekem amúgy nagyon tetszenek a nimfapapagájok! :) De egyszer akartunk tesóimmal egy jákópapagájt is, csak hát nem volt hozzá elég helyünk, meg nem is volt valami olcsó.. :)

Édesek lehetnek a cicuskák! :) A whiskas macskákat nem ezüst cirmosnak hívják? Amúgy a mi cicánk amikor sok whiskast evett egyszer, (egy ideig úgy 1-2 hétik szinte csak azt kapott egy időben) no és mindig hasmenése volt utána ha ennyit evett.. :o Pedig elvileg az a legjobb macskakaja, úgyhogy érdekes. De aztán még akárhányszor csináltuk ezt, hogy hoszabb ideig kapott olyat, mindig előjött nála, úgyhogy mostmár nem is veszünk neki, csak egyszer egyszer. :)

Jaj és van már nevük az újdonsült cicáitoknak? :)

Előzmény: _Reku_ (1213)