Ati356 Creative Commons License 2007.06.27 0 0 1330

Nézd takarito!

A te elmélkedésed is emberi filózgatás, ezt ne feledd. Azt viszont nem értem egy-két tiszta logikai levezetést minek mellé és félremagyarázni, ill értelmezni. Ez kb olyan mintha ésn azt mondom, h 1+1 az = 2-vel és valaki meg azt kezdené bizonygatni, h nem-nem az 3.

Teljesen felesleges itt most akár más istenekről is beszélni, ugyanis a több Isten is logikailag lehetetlen abból a szempontból, minden többisten hitben van egy főisten aki az első volt, de most erre a témá nem akarok kitérni...

Korlátozódjunk csak a bibliai Istenre, ennek a világegyetemnek a teremtőjének, hamár te is ebből indulsz ki.

A mindentudás nem zavaros szó! Legalább is nekem nem! Nem értem, h neked miért az? Igen a minden tudásba beletartozik a nemlétező dolgok tudása amit éppen valaki álmodik, hiszen a bibliában is benne van, h Isten elöl nem lehet elbújni, hiszen mindíg mindent lát, és minden gondolatunkat. Tehát tisztában van minden fantáziálásunkkal pont.

De én egyébként mindíg a létező világegyetemünkel kapcsolatos mindentudásáról beszéltem, ettől függetlenül beleférnek az egyének által fantáziált világok is!

Előzmény: takarito (1328)