bombaba Creative Commons License 2007.06.26 0 0 13828
Sziasztok,
Pécsről vagy környékéről nincs köztetek valaki, akivel lehetne néhány hajtást cserélni/esetleg venni?
Jelenleg dupla rózsaszint és dupla sárgát (mindkettőből gyökerest) tudok felajánlani (korábban mindkettő virágáról raktam fel képet). Sajnos, a tavaly beszerzett dupla pirosom és dupla bordóm, amiknek a virágát még nem is láttam, túlgondozás áldozata lett átmenetileg. Néhány sárguló levél miatt lepermeteztem, és sikeresen leégettem az összes levelét. Szeretnék egy élénk szinű szimplát (pirosas, korall, vagy valami hasonló), egy teltvirágú rózsaszint, és bármit odaadnék egy rágica féle 'hálátlan'-ért, vagy krampuszka1 vagy TTNora hasonlójáért (vagy bárkijéért, aki hajlandó megválni tőle).
Esetleg, ha érdekel valakit, gyökeres citromdugványt tudnék cserébe felkinálni, de azt nem lehet ilyenkor postázni.
Megpróbáltam itt helyben beszerezni, amiket szeretnék, lejártam a lábam, de mostanság leginkább spanyol törpésitett, de elég nagy növények kaphatók, nem is drágák, de csak szimpla halványrózsaszin árnyalatok vannak.