Trooperoby Creative Commons License 2007.06.26 0 0 6716

Gyalog jöttél? :)))))

Megnéztem a youtube-on egy-két római cuccost, hát az is állat lehetett!!

Úgy láttam Nicko is meg volt elégedve a bemutatással:))

Hát az biztos, hogy a csehek és olasz barátaink között van némi különbség a lelkesedést illetően...:)

Bruce szerintem "poénból direkt" nem mondta ki a Somewhere in Time címet, mert nem nagyon szereti azt a lemezt és akkor finoman fogalmaztam...

Emlékszem a nyilatkozatára, a Live after Death után egy szál gitárral írt tök nyugis témákat, mandolinnal előadhatót is... ő abszolút egy ilyen hangulatú folytatást szeretett volna. Hál' Istennek Steve bácsi tudta, én mit szeretnék és kitolták a számvert:) Hihetetlen állat album az is! De Bruce ezt nem nagyon szerette meg.

Mondjuk én is elbizonytalanodtam a jövő évi turnét illetően:

3 vagy 4 lemez lesz? Az tuti, hogy az Early days idejében azt nyilatkozták, hogy 4 lemez lesz, de sem Ostravában sem Rómában ezek szerint nem említették a No prayert?!

De éppenséggel így is lenne benne logika:

a szentháromság ( valaki így írta ezt a három lemezt egy kritikában, tök pontos:) ), Power-Somewhere-Seventh után majd összefogják a No prayer-Fear-X Factor-Virtual időszakot, a BNW-től meg úgyis már kézben a dokumentáció ( Rio-Death on the Road...majd Donington Download )

Majd meglátjuk! De ha tényleg 3 lemez, az nagyon durva setlist lesz!!!!!:)

Vagdalthús!:

szerintem Karácsonykor, legkésőbb jövő év elején jönni kéne a History II DVD-nek, a Download DVD akár 2009-ig is várhat ( vagy 2008 Karácsony ) hisz a Death on the Road is 2005-ben jelent meg, pedig a turné 2003-ban indult valami állati híres csarnokban ( Debrecen:))) )

Előzmény: seventh son (6711)