Dreadnought
2007.06.26
|
|
0 0
5533
|
Szia Craig!
Gratula az átvételhez. A Pestam által emlegetett betét elég jó, én is olyat szereltettem be. A zárbetét cirka 27 volt, viszont hosszabítani kellett mert alapból csak 6cm-es és ha nem te szereled be, akkor még van kiszállási és munkadíj is. Kérhetsz még extrába valamilyen kuplungot bele, ami arra jó, hogyha bennefelejted a kulcsot belülről, de van nálad másik, akkor ki tudod nyitni kívűlről, még ha a belső el is van fordítva. A vége nekem ~53e volt, de szerintem megérte, mert az eredetivel akadt és szorult is a zár, de a szaki azt is rendbe rakta. Mivel már meghozhták az összes konyhai gépet, meg mosógépet, így legalább nyugodtan alszom, egyelőre még az albiban, mert eléggé vandál módon lehet csak kinyitni ezt a zárat, és az hangos, így jó esély van rá, hogy nem próbálkoznak vele, ha meg igen, és kirámolják a lakást, mivel ez Mabisz 5-ös és ha jól emlékszem akkor "Teljes mechanikai védelem alkotó eleme"-ként van elfogadva, így elég jó már a biztosítás szorzója, amit az ajtó és a zár(ak) milyensége határoz meg. Az eredeti zárral kb. 2-3-as szinten volt, ezzel meg 4-5 és egy betörés esetén az már jelentősen nagyobb kártérítést jelent.
Mikor költözöl?
Üdv.
Dreadnought |
Előzmény: _CRAIG_ (5532)
|
|