Attila G. Creative Commons License 2007.06.25 0 0 598
OFF.
Szorri érte.

Pagare. Békejobbot ajánlok, de előtte...

Nem azt írtam, hogy tojok rád, javaslom, olvasdd el még egyszer.
Hidd el, volt oka az ellenségeskedésnek.
Ami kinyitotta nagyon a bicskát:
"Azt hittem normális arc vagy, de látom, hogy tévedtem..."
Csak azért ne lennék normális arc, mert nem akartam válaszolni a kérdéseidre?
Egyrészt nem volt rá időm. Elkezdtem válaszolni ugyan, de végül kitöröltem, mert rájöttem, hogy nem kötelező válaszolnom.
Másrészt sejthető volt, hogy mire akarsz kilyukadni, s volt valami provokatív a hangnemedben is. Plusz olyanokat kérdeztél, amiről már korábban írtam, s később is kérdeztél olyanokat, amit már más is kérdezett tőlem, s már válaszoltam rá. Egy idő után megunja az ember az ismételgetéseket. Utólag válaszoltam a kérdéseidre, s mi lett belőle?
Olyan "beszélgetés", ami tényleg nem a fórumba tartozik.
Látszott, hogy arra mentek rá a kérdéseid, hogy negatív személyiségnek állíts be.
(Még egyszer írom, mielőtt feltételeznéd, nem vagyok paranoiás.)

Nem értem, mi a baj abban, ha adott esetben megkedvelem a nekem szimpatikus csapat ellen játszó csapat néhány játékosát.
Egyrészt nem értem, miért kellene feltétlenül anyázni, vagy bírót köpködni (Én még az általad divatszurkolónak nevezett egyéneket - én nem tartom magam annak, mármint divatszurkolónak - is többre tartom azoknál, akik csak azért járnak kedvenc focicsapatuk egyesületének kézilabda csapatának meccseire, mert unják focicsapatuk szerencsétlenkedéseit, s a kézimeccsen csinálják a balhét, ott vezetik le a feszültségüket.)
Másrészt nem értem, hogy adott esetben miért ne mehetnék ki az illető játékosoknak is néhány meccsére, hogy akár szurkoljak is nekik. S miért ne kedvelhetném meg kicsit, vagy akár nagyon a csapatukat.
Ettől még semmi nem változik arra a csapatra a nézve, amellyel eredetileg szimpatizáltam, ugyanúgy kitartok mellette. Jóban-rosszban.
S attól még, hogy van valami akadályozó tényező, amiért már nem tudom bevállalni, hogy kijárjak egy számomra szimpatikus csapat mérkőzéseire - jelen esetben a Vácról van szó -, attól még nem múlik el a szimpátia a csapat iránt.

Nem lehetetlen, hogy továbbra is kilátogatok a számomra szimpatikus csapatok néhány meccsére a továbbiakban is. Például a Vasaséra, Vácéra, vagy akár a Szpariéra, ha marad belőle valami, s talán egyszer végre eljutok Debrecenbe is.

De a Goli az a csapat, amely mellett szeretnék megállapodni. A csapat köré szeretném összpontosítani a figyelmem. Minden tekintetben elnyerte a tetszésem, s a szimpátiám a csapat a közeggel együtt, tulajdonképpen néhány (ha jól számolom a csapat 4 mérkőzésén lehettem kinn; több meccstől azért voltam kénytelen távolmaradni, mert a meccsre rá 2 napon belül zh-t kellett írnom, s arra próbáltam készülni) -, sőt 1 mérkőzés - az a bizonyos Vasas elleni - is elég volt ahhoz, hogy megkedveljem a csapatot.
Jövőre is szeretnék kilátogatni a csapat meccseire, s szurkolni a csapatnak, be is tudom vállalni, amennyire a tanulmányaim engedik. Hosszabb leszálló ágban vagyok a tanulmányaimat illetően, amit remélhetőleg előbb-utóbb felszálló ág követ, s ha így lesz, s végre újra sikeres leszek, akkor újra felhőtlenül szurkolhatok, s jobban hasznára lehetek a CSAJOKnak.

Viszont neked javasolnám, hogy ha irritál a Goli-tábor közege (nekem egyébként teljesen más volt az első benyomásom a közeget illetően, mint neked, sőt), irritálnak a hostessek, akkor kérlek ne látogass ki a Goli meccseire, mert senki nem kötelez rá.

Remélem, ebben nem volt semmi személyeskedés.
Ha nem elegyedek szóba veled, egyébként se lett volna - ezért sem akartam válaszolni a kérdéseidre, ahogy írtam -, ahogy korábban se volt.
Mindenkitől elnézést kérek, s mindenkit kérek, hogy ne ez alapján ítéljen meg, de mindenkivel előfordul, hogy felmegy nála a pumpa.

ON.