Megváltozott a véleményem az UA-ról. Múltkor még nagyon lehúztam, most a 100. hallgatás felé kezd bejönni. Igaz az 1990-1997-es korszakkal nem lehet összehasonlítani, de SOKKAL jobb, mint az 1999/2001/2004-es albumok. Igaz egy kicsit a Megadeth őskorába megy vissza, a "dallamtalan", száraz stílus idejéhez, de nagyon jó.
Múltkor méltatlanul felmagasztaltam Glent. Megnéztem a szólókisztást és minden komoly szólót Mustanie játszik, Glen csak néhány töltelék izét, amiktől nem vagyok elájulva. Úgy látszik Mustafa-papa összeszedte magát szólók terén is, behozta a lemaradást. Végül a vokállal is kibékültem.
Egyedül a francia nóta töltelék, azt le kellett volna hagyni. Nem tudom minek erőltetik a szerződésben a "min. 11 nóta" kitételt.
A dobsound-ot ne kritizáljátok. A Megadeth sosem volt "yeah, kúrjuk szét a bőröket" banda. Menza kicsit temperamentumosabb volt, bevállalt pár miniszólót intrónak/outro-nak, de a bandára a kifinomult szolid dobhangzás a jellemző, teret hagyva a gitároknak, mégis nagyon passzol a zenéhez. Ez szerintem rendben van.
Ez alól csak a korai albumok primitív kolompolása és DeGrasso volt a kivétel. Mondjuk a túlhangosított dobhangzás DeGrasso-nál inkább csak keverési hiba.