Nos ha még nem mondtam volna, azért teljesen nem lett tünetmentes az ÖMV-s benzintől, néha még előfordult kisebb rángás. Viszont egyre komolyabban hiszek abban, hogy igenis lelke van egy autónak! Sokszor éreztem ennek tanubizonyságát, most megint. A történet a következő:
Ma ezen a kormánykopogásos témán filóztam délután. Azon tűnődtem, hogy ha két éves kora előtt gariban cseréltetem, akkor vajon milyet raknak bele? Ugyanaz a szar konstrukció lesz? Bír megint egy-két évet és kész? No persze ha mondjuk két év garit vállalnak a beszerelt eredeti alkatrészre, akkor az alatt ki kell jönnie a hibájának. Na de nem is ez jutott eszembe, hanem az, hogy mondjuk a gariban berakott kormánymű négy éves korában megint gázos lesz, akkor át kellene ugrani egy másik járgányba. Már ki is gondoltam, milyet veszek helyette, az úgyis kifutószéria lesz addigra, olcsón bele lehetne ugrani, ezt meg beszámíttatni. Négy évesen még lehet kapni valamit ezekért az autókért talán. Most este mentem egy kört a géppel, mert volt egy kis dolgom, meg ha már lemostam és csillog villog...keddtől esőket mondanak, legalább élvezzem csillogását kicsit.:-)
Na ezt nem hiszitek el, de ilyen finoman, vajpuhán soha semilyen autómmal nem tudtam még közlekedni! (Még klímával sem rendetlenkedet, ahogy eddig mindig érzékenyebb volt!) Ezzel meg pláne, mióta jelentkezett ez a rángásos téma! Ha lett volna egy csurig pohár víz a kocsiban, egy csepp sem ment volna ki, olyan szépen vette a váltás utáni gázadásokat! Mintha nem is ebben ültem volna, hanem valami háromtonnás amerikai tepsiben és az automata terelgette volna a nyomatékot a kerekek felé az 5,7-es V8-as blokkból. Mentem is örömömben vagy 25 km-t karikázva a városban...csak úgy...mert nagyon élveztem, mindig is ezt vártam egy olyan autótól, amiért ennyit kell perkásznom a banknak.
Szal...IGENIS VAN LELKE EGY AUTÓNAK!!!!!!.....Nyahhhh És nőnemű....mert eddig ha nem figyeltem eléggé rá, akkor hisztis volt, meg durcáskodott. És voltak nehéz napjai..:-)
Ja..bocsi, ez nem a regényírók klubja....
Sziasztok!