WooDoo Örülök hogy tetszik a
TÉRKÉP felraktalak de nem tudom pontosan milyen típusaid vannak, külön köszönöm hogy (eddig egyedül te) megadtad az elérhetőségedet is, tapasztalatból tudom, hogy sokan vannak akik nem írnak a fórumba de mégis szeretnének valamire rákérdezni, (engem legalább is már többen hívtak)
sajnos eddig nem sokan adták beleegyezésüket hogy felkerüljenek a térképre ami mint már tudjátok egy linken keresztül a mopedauto.try.hu-n is fent van
más: nem tudom, hogy ilyen egyszerűen bele kellene e nyugodnunk az utas szállítási problémába, én állandóan két személlyel közlekedek és nem szeretnék pl minden alkalommal ezért 3000ft tal jutalmazni a rend őreit, tudom az ember sokszor siet és nem áll le vitatkozni meg biroságra járni se kellemes,
szerintem ez az egész arra vezethető vissza, hogy amikor a jog alkotok úgy gondolták, hogy smkp csak 1 személyes, még főleg babetta, riga, berva, stb csupa gyárilag egy személyes jármű volt, de azóta kicsit változtak a járművek és ezért is át kellene az okosoknak fogalmazni ezt a törvényt is
ez olyan mint a sárvédö gumi ,a potféklámpa, vagy az itt már többször emlegetett ablakfolia esete
kerékpáron se szabad személyt szállítani, de még soha senkinek nem jutott eszébe azon vitatkozni miért mennek egy tandemen ketten