_Reku_ Creative Commons License 2007.06.24 0 0 1202
Akkor bizos ügyesen rajzolsz.Gondolom motoros géppel repültél, mi vitorlással szoktunk.Bár mentem már motorossal is, de nem nagyon szeretem, mert nagyon zajos.Helikopterrel is repültem már, az nagyon jó.Fura, hogy tök függőlegesen fel tud szállni.

Barátomék macskái is úgy kunyerálnak, hogy felülnek a melletted levő székre és nyúlkálnak a kajád felé :) Kicsit szemtelenek, Jesse legalább csak szomorú szemekkel nézi a kaját.Ő is eszik otthon is maradékokat, főleg csontot, de egyszerre sokat nem adunk neki.Amúgy száraztápot meg konzervet szokott kapni, plusz amit naponta lelejmol tőlünk vagy az utcán :) Nem mondom, hogy sokat mozog, de szerencsére nem hízik egy dekát se.Most, hogy levedlette a fél bundáját, látszik milyen vékony.Télen dupla ilyen vastag :) A szüleid nem problémáznak azon, hogy Jonny vedlik?Bár neki nincs annyi szőre. Jesse bundája vastagon szokott állni a szőnyegben, hiába fésüljük minden nap.
Nálunk így a rokonságban most nincs sok kutya, akivel játszani tudna, a nővérem német juhásza nemrég halt meg, a nővérem pasijának volt a pitbullja, de mióta szakítottak, nem nagyon találkozunk Bocival(ő a pitbull).A mostani pasijának van egy Cicke nevű whippetje, de valahogy nem jönnek ki jól.Cicke egyébként annyira édes, hízeleg, mint egy macska, és nagyon szép ezüstszínű.Fura szerzetek az agarak, de nekem bejönnek.
Előzmény: blackrat (1201)