twisty Creative Commons License 2007.06.22 0 0 344
Szia, es udv a tobbi Magic Life rajongo forumozonak is!

Nekunk nagyon tetszett a Sirene. Legfokeppen azert, mert a het elejen egyetlen magyar szot sem hallottunk. Jo volt kicsit "egyedul" lenni, pihenni. Itt pihentuk ki az eskuvo faradalmait. Aztan a kovetkezo turnussal mar jottek szep szamban magyarok:)
A hely TISZTA. Egyszeruen nem tudom jobban hangsulyozni. Meg a zuhanyfuggony is moshato volt, amit kb ketnaponta csereltek. A szemelyzet kedves, udvarias, vicces, segitokesz. A teniszoktato (Calin) csucs :) A programok szinvonalasak, egy percet nem lehet unatkozni. Egyetlen konfliktusunk nem volt a het nap alatt. Kisgyerekeseknek kimondottan jo hely, bar ahogy hallottam a Waterworld ebbol a szempontbol meg jobb a csuszdapark miatt. Egyfolytaban programok voltak a gyerekeknek, a ket mungo animator nagyon kedvesnek tunt. A kajaldak mindenhol felszerelve etetoszekekkel, meg mindennel, amire csak szukseg lehet. Hazafele tobb, gyerekes csaladtol hallottam, hogy az egy het keves, a ket het mar sok kisgyerekekkel, a 10 nap a legidealisabb.
Mi meg gyerek nelkul mentunk, csak az erdeklodok miatt tertem ki ra, engem teljesen meggyozott a felkeszultseguk.
Fakultativ programok nem negyon erdekeltek, mert nem azert mentem egy fullos szallodaba, hogy tobb napot mashol toltsek :) Meg igy sem volt ido mindent kiprobalni, mindenben reszt venni. Egyedul a delfinshowra mentunk el, de nem bantuk meg. A program, ami erdekelt volna: Pamukkale, de oda meg hosszu volt az ut. Majd legkozelebb, ha orszagot nezni megyunk es nem pihenni.
Ha valakinek van kerdese, szivesen valaszolok. De barmelyik ML-t valasszatok Belekben, nem banhatjatok meg :)

Tw
Előzmény: Okusaba (342)