Én pár napja vettem egy 520-ast a
SpeedShopnál. Ez itt a reklám helye, mert nagyon korrekt cégnek tűnik, és Nyugat-Európa térképpel együtt bruttó 100.790-be került a gép.
Azóta megjártam vele Prágát, és az összbenyomás kedvező, még annak ellenére is, hogy jó néhány hibával találkoztam. A hangerőszabályozó és a kicsinyítő/nagyító gomb például nagyon hiányzik, sokkal kényelmesebb volna a használat, mint a képernyőn matatva. A névjegykártyák átvitelekor nekem is lefagyott, sőt, a PC-s csatlakozásból sem tudok szabályszerűen kikecmeregni, még akkor sem, ha a PC-n szoftveresen kikapcsolom az USB-összeköttetést. Erre tud valaki megoldást?
Moha bá néha akadozik, kicsit dadog (a 400 MHz-es proci kevés volna?), a képernyőváltásnál pedig egy ideig halványan látszik még az előző tartalom is. Ez másnál is így van?
A Bluetoothnál (Siemens S55-ös mobillal) az összeköttetés létrejött, tárcsázni is tudtam, de a kihangosítás és a mikrofon nem működött.
Az 510-es hackelése kapcsán merült fel bennem, hogy az 520-asnál nem lehet valahogy kilépni windowsos üzemmódba? Tud valaki erre megoldást?