Attila G. Creative Commons License 2007.06.21 0 0 581
OFF.
Egyvalamit fogjál fel végre.

A Goli-s csajokkal, már akikkel beszélőviszonyban vagyok, mindent tisztáztam. Tudják rólam, hogy több csapattal szimpatizálok, illetve a helyes megfogalmazás: szimpatizáltam. (Csak megjegyezném, nem dobtam semmilyen csapatot, amikor elkezdtem kijárni a meccseikre.) Azt is megértik, hogy adott esetben pl. egy vizsga miatt nem tudok kimenni egy meccsükre. Nekem nem a szurkolás a hivatásom, ahogy Nekik a kézilabda az egyik.
Elfogadnak úgy, ahogy vagyok. Nekik az a fontos, hogy amikor tudok, ott legyek a meccseiken, szurkoljak Nekik, szorítsak Értük.

Senki másnak nem tartozom semmiféle elszámolnivalóval - legfeljebb a csapat szurkolóinak, vagy általam szimpatikus csapatok szurkolóinak, akikkel kapcsolatban vagyok -, Neked főleg nem!

Fogalmam sincs, ki vagy, őszintén szólva nem is érdekel, ahogy a szempontjaid sem, meg amiket összehordassz, s azt sem, hogyan forgatod ki a szavaimat, vagy milyen okosságot vonsz le belőlük a saját kis világodban. Jah, és az sem, hogy mi a véleményed, mit gondolsz rólam. Tolyok rá.
S nem is igazán ide a fórumba tartozik ez a "beszélgetés". Direkt akartam mellőzni.
Nem szándékozom rád pocsékolni az időmet.

Úgyhogy részemről a téma lezárva.

Jah, az "állatos" megjegyzésemet illetően csak kibújt a szög a zsákból.
Csak még ennyi. De ezzel tényleg vége.

ON.

HAJRÁ GOLI!
Előzmény: pagare (574)