Attila G. Creative Commons License 2007.06.21 0 0 580
Hagyjuk.
Te sem értessz meg igazán engem. Az a baj, hogy pont a lényeget nem tudod kivenni az írásaimból, olyan kérdéseket teszel fel többször, amikre a válasz már rég le van írva. Ami meg véletlenül lejött a hozzászólásaimból, az teljességgel rosszul jött le.

Egy.
Bő 3 éve vagyok kézirajongó. Nem gyerekkorom óta. Nincs nagy családom, vagy akkora ismerettségi köröm, ami ezt lehetővé tehette volna. Budapesti vagyok. Egy fővárosi embernek kismillió dolog felkeltheti az ismerettségi körét. Nem vagyok igazán sportos alkat. Talán csak ezért keltette fel az érdeklődésem most a kézi.

Felkeltette az érdeklődésem a kézi iránt pár olimpiai meccs, amit TV-n keresztül láttam, illetve a Magyarországon rendezett EB, amit eleinte szintén TV-n keresztül néztem, elnyerte a szimpátiámat pár játékos, kilátogattam a bronzmeccsre, s pusztán ÉRDEKLŐDÉSBŐL az említett játékosok csapatának néhány meccsére.

Kettő.
Elsősorban a MAGYAR NŐI KÉZIT szeretem. Szerintem írtam, hogy nem köteleztem el magam csapat mellett, szimpatizáltam ugyan csapatokkal, de nem köteleztem el magam. Nem keresgéltem semmiféle csapatot. Nem válogattam semmit.

Három.
A Váccal mellélőttél. Egyáltalán nem volt csalódást keltő a teljesítményük, sőt!
Hogy mi volt az a csalódás, az szintén hagy legyen az én dolgom.

Annyiban igazat adok neked, hogy a tervezés tényleg nem a legjobb szó.

Viszont:
"De jövőre a Goli mellett szeretnék a leginkább kitartani, nem csupán e csalódás miatt, hanem rengeteg okból.
S a kézirajongásomon kívüli életem rovására is megy, ha megosztom a figyelmem."

Ergó, választani akartam a 2 SZIMPATIKUS csapat közül. Végre el akartam kötelezni magam egy csapat mellett.

"Csak halkan kérdezem: ha pl. jövőre a Golinál "neadjisten" rosszul alakulnak a dolgok, akkor csapatot váltasz?"

Én is csak halkan kérdezem: Nem jött le eddigi hozzászólásaimból, hogy nem?????
Vagy idézgessek?

Egyébként a tervezés annak szólt, hogy nekem elsősorban a tanulmányaimnak kellene első helyen állnia. Többen a szememre vetették, hogy szurkolni a diploma megszerzése után is lehet. Sajnos az utóbbi 3 évben nyilvánvalóvá vált, hogy a tanulást nem tudom összeegyeztetni a szurkolással. Egyértelműen a tanulást kell most már végképp előrehelyeznem, s ha az jól megy, akkor járhatok ki meccsekre szurkolni. Nem tekinthetem a szurkolást első számú fő tevékenységnek a tanulás rovására.

Több válaszra most sajnos nincs időm.

Jah. Még egy dolgot nem értek. Ha elnyerte a szimpátiámat egy csapat annyira, hogy további mérkőzéseire kilátogatok, akkor miért ne szurkolhatnék neki? Vagy üljek kussban a nézők között?
Előzmény: pagare (574)