Nemrég hívtak a Chevy Gombosból, amolyan viszajelzés-kérés ügyben.
Tudjátok, hogy vagy megelégedve a szervízzel-autóval téma.
Tényleg érdekelheti Őket (vagy csak statisztika?) mert ez már a második ilyen jellegű telefon volt tőlük.
Nna.
A véleményemre döbbent csend volt a reakció a túloldalon. Szegény leány (hölgy) hirtelen megszólalni sem tudott.
A lényeg, amiért ezt leírom az az, hogy megkérdezte, nem lenne-e ellenemre, ha a közeljövőben kapnék egy kérdőívet a GM-től, amit pár perc alatt ki lehet tölteni.
Mondtam neki, hogy semmi akadálya, de azt árulja már el nekem, hogyha a GM ennyire kíváncsi az ügyfelek véleményére, akkor a neki írt panaszos levelekre miért nem válaszol?
Elmondtam neki, hogy egy internetes fórumon sok tulaj összejött, többen jelezték a GM felé a gondjaikat, és nem hogy megoldást nem kaptak a gondjaikra, de még csak választ sem. Még csak annyit sem, hogy kenjétek a hajatokra.
(mondjukebből a szempontból az Index sem jobb. Ide is két levelet írtam, egyet amit említettem pár napja, a kapcsolatflevételest, egyet pedig régebben a jogásznak. Pont annyi volt a reakció, mint a GM-nél:0 )
Na, erre sem tudott mit mondani.
Meg arra sem, hogy hogyan akarnak újabb autókat eladni úgy, hogy a kocsik minősége csapnivaló, (az én 60 e-es gépem annyi és olyan hibákat produkál, mint egy normális autó 200 e. km tájékán), és ráadásul az ügyfelek gondjaival (meg a szervízekével) sem törődik a cég.
Szegény csak annyit tudott kipréselni magából, hogy mindezt jelzi a központnak.
Jó sokat érünk majd vele gondolom.
Abban maradtunk, hogy küldje csak a GM azt a kérdőívet.
Csak legyen náluk elég nyugtató amikor elolvassák.
Egyébként az autóval való gondok miatt mindenképpen beszélni fogok egy (vagy több) ügyvéddel.
Ahogy kijön a lépés.
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam.
Dühöngök.