Figyu!
Nem hiszem, hogy paranoiás lennék. Pont azt írtam, hogy nem azt írod, hogy állat vagyok, de...
Másfelöl, azt nem írtam, hogy több csapatért szorítok. Az már a múlt. Lehet, hogy több csapattal szimpatizáltam, s valamennyire továbbra is figyelemmel fogom követni a sorsukat.
De a Golin van a hangsúly. Az egyetlen csapat, amelynek a továbbiakban szorítani szeretnék. Ergo nincs mit összeegyeztetni magamban. S ha lenne is, az már hagy legyen az én dolgom.
De ezek szerint, Neked a múlt és a jelen idő szétválasztásával lehetnek gondjaid.
Idézzek?
"Egy ideig azt terveztem, hogy jövőre a Vác mellett is ki fogok tartani, s habár jövőre sem szeretnék teljesen elfordulni a csapattól - ahogy más csapatoktól sem, pl. a Vasastól, a Szparitól, Debrecentől sem - de egy csalódás eltántorított Tőlük, s nem feltétlenül a rengeteg távozóról van szó.
De jövőre a Goli mellett szeretnék a leginkább kitartani, nem csupán e csalódás miatt, hanem rengeteg okból.
S a kézirajongásomon kívüli életem rovására is megy, ha megosztom a figyelmem.
Így jövőre CSAK A GOLI!"
Ezt írtam, nem? Természetesen a hangsúly az utolsó mondaton, direkt van kiemelve.
Azt mondd meg nekem, légy szíves, hogy mit kellene azon összeegyeztetnem magamban, hogy szurkolok egy csapatnak? Vagy szétválik a Goli, s Goli-Egy - Goli-Kettő-fúzió lesz, vagy mi van?
Jöhetnek olyan csapatok a Goli-pályára, amelyekkel valamennyire szimpatizálok, vagy kísérhetem esetleg a Golit idegenbeli meccsekre, ha lesz időm.
De a Golival nem valamennyire szimpatizálok. A Goli A CSAPAT, amivel (igazán/leginkább) szimpatizálok.
A többiek sorsa egyszerűen érdekel.
Ergo, továbbra sem értem, mit kellene összeegyeztetnem magamban.
Megvilágosodott?