blackrat Creative Commons License 2007.06.19 0 0 1179

Na ja.. az ilyen "gazdáktól" utálja annyi ember a póráz nélküli kutyákat.. Eleve az ilyennek nen is lenne szabad állatot tartani.. Az én kutyám is rá van kattanva a bicajosokra meg a futókra, és én is többek között ezért sem engedem el akárhol. Pont mert én se örülnék neki ha nagyban bicajozok vagy futok, és egy kis ideges görcs utánam szaladna, főleg ha még oda is kapkodna.. Márpedig az enyém meg nem csakhogy ugat, de kapkod is.. Szal egy kutya felelőséggel jár. Sokszor tényleg utálom hogy nem lehet szegény Jonnyt elengedni, dehát ez van. Csak így nehezebb kifuttatni! :D De régen még simán vittem póráz nélkül és tök jó volt visszanézni azt a kisvideót amit annó csináltam! :))

Amúgy meg hát ha egy kutya úgy jón neked ahogy mondtad, hát biz én is akármennyire is szeretem a kutyákat, annak tényleg oda kéne csapni.. Bár elméletileg ha egy vizipisztollyal odaspriccelsz neki, az is hatásos tud lenni. :) Gyakorlatban még nem próbáltam, de olvastam. :) Meg hát sajnos már nekem is kellett kutyába rúgnom amikor jól letámadta az enyémet.. Úgy sajnáltam szegényt, dehát nem tépje már szét az enyémet a nagy dög! Úgyse rúgok bele nagyot, csak hogy menjen már el. De néhány kutyánál az is elég ha csúnyán a szemébe nézek! :D

Előzmény: Dorinesz (1174)