Dorinesz Creative Commons License 2007.06.18 0 0 1174

Hát én is ritka ideges tudok lenni, ha valamelyik kutyatulajdonos póráz nélkül hagyja a kutyáját a telepen. De leginkább azért vagyok ideges, mert tudom, hogy a telepen lévő kutyák közül egyet se visznek el idomítani. Mindenki szarik rájuk. A kutya arra kell, hogy legyen, és kész. Hát a múltkor mit össze ordibáltam egy fazonnal. Bicajjal mentem, és a kutyája utánam loholt, és elkezdett kapkodni a bokám felé. Már ordítottam a taggal, hogy fogja meg a kutyáját, és még akkor se volt hajlandó. Gondolkoztam, hogy most neki keverjek le egyet, vagy a kutyának. A kutyát megfogni nem tudtam, de biztos pofán rúgom, ha elérem (isten bocsássa meg nekem!), a tag meg jó nagydarab volt, szal inkább nem bántottam. :-)) Szeretem a kutyákat, nekem is lesz majd, ha megengedhetem magamnak, de a hülye kutyákat és a még hülyébb gazdáikat utálom! Fú, legközelebb ha találkozom azzal a paraszttal, biztosan nem ússza meg ennyivel... Majd legközelebb viszem a lovaglópálcámat is bicajozni. Ha túl közel jön egy kutyaálkapcs, csák hátraverek egyet a szeme közé. :-D

Jó, a barátnőmék dögei is gerjednek a biciklistákra, meg a futó emberekre. Csakhogy ők direkt ezért pórázon viszik le a kutyákat sétálni. Nincs elengedés, csak olyan helyen, ahol garantáltan nincs ember, és nem zavar be senki.

Előzmény: _Reku_ (1149)