Már bocs, de nézz már kicsit magadba! Teljesen normálisan viszonyultam hozzád, kérdeztem vmit, amire így reagáltál: "Válaszra sem méltatlak." Miféle reakció ez? Akkor most kivel is nem lehet értelmesen beszélni, ki tartja hülyének és kezeli le a másikat??? Továbbra sem értem mi a gondod velem, de mindegy is.
Úgy látom talán az a bajotok, hogy felvetettem egy kérdést a szurkolókról, ami kissé kínos volt Nektek. Erre a válasz a sértődés volt, a rosszindulattal való vádolás, és az, hogy "rontom a levegőt"...
Már írtam SV-nek is: ha nem tetszik a szövegem, akkor tiltass ki innen és kész... Ennyi... Egyébként SV és Te vagytok, akik így viszonyultak az írásaimhoz. Úgy látom magatoknak vindikáljátok a jogot, hogy véleményt nyilvánítsatok Goli-ügyben.
OGSE, Leki, tommy stb. userek még nem rágtak be rám, legalábbis nem küldtek el a búsba, csak Ti ketten. De nem is adtam rá okot, senkit nem sértettem személyében, a csapatot sem bántottam. Sajnálom, hogy minden "nem csurig benyaló" hsz-re a másik torkának ugrotok. Szerintem ez nem engem minősít...