Bakancs4 Creative Commons License 2007.06.17 0 0 2783
2775-re ……..Nekem is voltak futómű gondjaim a tavasszal , a kormánymű is szétesett , abba szerencsére csak egy csapágy kellett , de a Ligier elülső futóművében a jobbos axiális csuklónak 1,5 mm , az alsó támasztó gömbfejnek 3,8 mm (!) kotyogása volt , valószínűleg beáztak , mert a bal oldal ép maradt . Akkor átnéztünk mindent , de nem akadtunk az eredeti forrás nyomára , valamelyik futóműves srác mondta , hogy ő 8-10 éve szerelt Talbot-ban ilyesmit , arra emlékeztette az alsó lengőkar . Az axiális csukló nagyon hajazott a Renault R-4-re , de azért nem lehetett belőle megoldani . Végülis szerda délután bevittem a helyi , nagynevű Rendás autóalkatrészkereskedébe , másnap mentek Bpestre áruért , ahol reggel beadták egy felújítóműlybe ( ahol állítólag így szólottak a mesterek , amikor meglátták : „ ez olyan 50 ccm-es kisautóé , amelyikhez nem kell jogosítvány!” ) , délutánra kész lett , hozák vissza Szekszárdra , pénteken átvettem (miután kifizettem a csuklóért 3430 , a lengőkarért 6860 Ft-ot) , másnap beszereltem , azóta kifogástalan . Ennyi , pedig engem nagyon érdekelt volna , hogy ki volt a donor .
Előzmény: Barnebyte (2775)