Gox
2007.06.17
|
|
0 0
2870
|
Már kételkedtem magamban, hogy mégis tököt vetettem, mielőtt még olvastam volna a véleményeteket.De nem!Meg van a tasakja.Florentina vetőmag. (Belgrád) És világos zöld pöttyös cukkini-tök félék vannak rányomtatva.A szövege a következő:"CUKKINI VEGETABLE MARROW PARTIM A vetőmag 10-12 napig csirázik.Sárgás, fehéres, zöldes szinű, bokrosan nő, rendesen szedjük le, hogy új növények fejlődni tudjanak.Jó szomszédai a borsó, kukorica és vöröshagyma."
Hát aki fordította se kertész volt.---Ma vetettem kis pohárba a tavalyi magból, azon zöld a kép.Vetettem még 2 Bernadette uborkát.Szórakoztam még a kerékrépával és a mángolddal.Hátha mire megerősödnek, lesz alkalmas időjárás kiültetni.10-10 db-ot vetettem.A szabadföldi uborkám ugyanúgy terem, mint a fóliás.--A másodveteményeim nem sikerültek.Nem is csoda ilyen forróságban.A sárgarépát nálam is eszi valami, találtam patakukacot is.Őrá gyanakszom.Egy sor késői duggatott hagymár is kievett.A hangyák is eszik ki a növényeket.Ráadásul sok van.--
Teljesen megfertőztetek! --2 naponta van alkalmam csollánt szedni, így már nekem is van ázalékom. |
Előzmény: Flanell (2863)
|
|