Üdv Mindenkinek,
kicsit szemezgettem nektek (meg magamnak) a Bibione-s topikból. Találtam egy gyönygszemet.
Iszonyatosan jó az egész. Vagy inkább iszonyat. Kiemeltem azt a részt, ahol nekem orgazmusom volt:)
Ime:
"Sziasztok! Ma érkeztünk haza Bibione-ból!!!!!! 1hétig voltunk aZ Akapulco-ban!(Spiaga rész) Fantasztikus volt, a tenger 100m-re, ráadásul a központban (sétálóutcától 1utcára) voltunk a neckermann által. 6an mentünk, 2szoba(1franciaágyas + 1emeletes ágyas) plusz a konyha ahol 1kihúzhatós kanapé volt. Csodálkoztunk hogy még mikró és teafőző is volt! Ráadásul 2 erkély is volt 1 a konyhából, 1 az emeletes ágyas szobából nyílt. A medence is elég nagy volt! Amúgy be akartunk nézni néhány nevesebb szállodába, de sajnos igaz volt az amit 1hete írtak itt nekem a fórumon, hogy mágneses kapuk vannak, amit csak az ottani vendégek nyitnak zárnak. Kicsit elszomorodtunk, de sebaj! Szerencse, hogy épp akkor nyaraltunk, amikor a vb volt! Hát, amikor a döntőbe jutásért játszottak az Olaszok, és nyertek, hát komolyan mondom az egész város őrjöngött, sivalkodott, és örömtáncot jártak!! Hajnalig őrjöngtek, nagyon állat volt! A kocsikkal direkt az utcákat járták és zászlót lengettek, kürtöt fújtak, kiabáltak, énekeltek.... Hát nagyon fantasztikus volt! És bele sem merek gondolni mi lesz a döntőn.... :):):):) Majd aki átéli az létszi számoljon be róla! Amúgy a sétáló utcák tele voltak, minden 2. ember babakocsis volt, csodálkoztam is hogy ennyien voltak. Kicsit zavaró is volt a sok gyerek zsivaj. Voltunk a Lignano-i aqva parkba is, hát nem volt olyan jó! Mi 3éve a Jesolóiba voltunk, az 100x jobb volt! De úgy voltunk vele azért ezt is kipróbáljuk. Meg hát sokkal közelebb is van! A piac nem nagy szám, millióan voltak és kb 20percet vártam hogy próbálhassak. Hamar meg is untam. És nem sokkal olcsóbb mint a butikokban. Amúgy türcsit a tengerparti árusoktól vegyetek(fekák általában és a partokat járják), mert ők 5euróért árulják, míg a piacon és a butikokban 10ért. Egy kicsit csalódott vagyok az olaszországi áruk miatt. Ugyanis 2dolgot tapasztaltam.1 ugyanaz van mint itthon (pl ruhák) csak sokkal drágábban. Pl auchanban vagy a Tescóban vettem 300ft-ért egy ari papucsot, amit kint 5euróért lehetett kapni. Meg ha vki járt már az Ázsia centerben, akkor ezt fogja látni kint is. Kínai szinte az egész. Ja és 2 ami nem kínai az nagyon drága! Nem is vettem kint ruhát, úgy voltam vele itthon is megkapom, de fele annyiért, akkor meg minek. Inkább szuvenírt vettünk, pl Lambrusco-t, nagyon finom ital. Mi a MARE-ban vettük 2euró 65-ért centért, még jó árban volt. Minden nap "horgásztunk" tudjátok azokból a játékautómatákból, amikből plüssállatot, órát stb lehetett 1euróért kifogni. Hát nyertünk 3nagynak mondható plüss-t, 2db órát, és 3db labdát! Tökre örültünk nekik.
Ja és mielőtt hazajöttünk rájöttünk, hogy ha az 1euróst erősen próbálod belenyomni a gépbe 2x is engedi hogy próbálkozz, pedig csak 1x lehetne! Húúú nagyjából ennyi jutott eszembe, ha van vkinek bármi kérdése, felteheti, örömmel válaszolok rá!!!!! Amúgy tegnap és ma elég borus volt az idő kint, esett is. Ezt azért írom aki mostanában indul, hátha érdekli. Puszi mindenkinek! És jó nyaralásokat kívánok!!!!!!!!!!!!!! Timike"