anblock_italia Creative Commons License 2007.06.15 0 0 13441

Hát sajnos nem mindig érünk rá kisebb értekezéseket írni, néha, pihenésképpen ideülünk pár percre, dehát nincs állandó ügyelet:-(

Ráadásul eléggé kimerítettük a levélsárgulási témát, nem nagyon van hozzátennivalóm, akkor a tápszerekről is szót ejtettünk, ami azt jelenti, hogy a virágzáshoz fokozott kálium tartalmú cucc kell, viszont a levelekhez nitrogéntartalom a fontos, úgyhogy ha sárgulnak, akkor inkább most wuxált használj, amúgy a Substrál balkonnövényes tápját szeretjük használni többen. Krampuszka valami speckó leanderes táppal kísérletezik. Ja, én hetente egyszer tápozok, de lehet, hogy vannak nálam bátrabbak is, akik többször.

Amíg nem a gépnél voltam, csináltam pár érdekes felvételt a levélsárgulásról, amit majd megmutatok hamarosan.

A locsolásról még annyit, hogy ilyen nagy hőségben, amilyen a jövő hétre várható, este is és reggel is szükséges lehet, amúgy én inkább reggel szoktam, talán nem szeretnek éjszaka vízben állni, de hőségben már este fel tudják venni azt a mennyiségű vizet, amit napközben elvesztettek.

Előzmény: Gilbert (13413)