pbuza Creative Commons License 2007.06.13 0 0 7483

Nos, nem lett semmi bajunk a labor szerint. Most megint rendesen iszunk és pisilünk. A doki azt mondta, hogy szerinte hagyjam a cumisüveget és összel próbáljam meg újra és ő is azt tanácsolta, hogy akkor próbáljam meg elvenni, ha már a fiamtól is lehet. Együtt könnyebb lesz. Nem tudom. Most marad a cuimisüveg mindenkinek. Még csak 18 hónaposak vagyunk. Könnyen ment elsőre is. Remélem majd sikerül máskor is.

A bilit mi nem erőltetjük. Van, mert kaptuk. Nem zárom kilincsre a wc ajtaját és ha magától kéri a lányom, akkor bilizünk. Tíz esetből kb 3-4 alkalommal már bele is pisilünk.

Mona

Ne aggódj, mi is ordítottunk , mikor először bilire ültettem Enikőt. Később főzésre használta és bőszen kanalazott belőle. Szóval szerintem add oda neki és majd rájön.

Megkaptátok a csomagot?

Nem irigylem az iskolaválasztást. Mi bölcsödét kerestünk. Igaz ugyan, hogy csak jövő összel kell, de mindenki elrémisztett a túljelenkezésektől, így előre beadtuk.

Ma voltam a munkahelyemen. Akár azonnal visszavárnak.... Mellesleg már egy régi kollegám sincs meg. Az új fönököm, meg arra se vette a fáradságot, hogy fogadja a köszönésem, nemhogy a bemutatkozásom. Szóval letettem róla. Már csak azért sem strapáltam magam, mert igen gyorsan változnak a dolgog a cégnél és valószínűleg ha jövöre visszamehetek már se híre, se hamva nem lesz neki sem.  Sajna azonban azt hiszem jobban járnék egy új munkahellyel. Na de ezzel majd jövőre foglalkozom. A végén még lehet, hogy nem néhány év múlva, hanem most akarunk majd egy harmadikat.

A fiammal most megyünk mindenféle kontrollvizsgálatra . Kíváncsian várom. Sajnos miondenhonnan az jött vissza, hogy születéskori oxigénhiány. Szerencsére azonban egyenlőre nem látszik rajta. Szépen fejlődik, És semmi lemaradásunk nincs a korához képest.

Kíváncsi lennék a véleményetekre. Ti beperelnétek a kórházat, vagy a dokit? Megéri?

Előzmény: Ancsúr (7482)