Kvadászatitilalomfa Creative Commons License 2007.06.12 0 0 5076
inkább maradjunk a tényeknél.

A fűnyíróknak (függtelenül az önjáróságtól) jellemző sajátosságuk a helyváltoztatásra való alkalmasság és képesség. A tradicionális verzióknál ezt kerekek felhazsnálásával könnyítik.
Az eredeti példa arra szolgált hogy megérthesd, hogy ha a quad nem mehet a benzinkútra (burkolt út) attól még a benzin mehet a quadhoz. Ennek ellentmondhatsz megint, de ennek ellenkezőjéről nehezen fogsz meggyőzni, hiszen soha nem járt az önjáró fűnyíróm a benzinkúton, és mint négyütemű mégis tudom rendeltetésszerűen használni, még akkor is ha a kapcsolható hátsókerékhajtás mellőzöm.

Nos mester, mindig kérdezitek azt hogy hol ír a KRESZ a quadról?

Akkor mutass olyat ahol a drgster szerepel benne? Engem nem kell megygyőznöd, de lám a saját ottrombaságotok nem szúrt szemet. Persze véletlenül sincs kettős mércétek. Ezt szeretem bennetek, hogy fogalmatok sincs arról mit akartok de azt azonnal és nagyon akarjátok!

Ugye emlékszel még hogy mi a topik eredeti célja?

"Lassan nekünk, a természetet tisztelő és védő túrázóknak (akik nem mellesleg quad-dal járnak) kell szégyenkeznünk : a saját fajtánk miatt.

sírtatok a rendszám miatt, van, sírtatok a használhatóság miatt, lehet használni, most meg nem mehettek aszfaltra. Márpedig a quad nem arra való, állítólag. De most már elbizonytalanodtam.
Van nektek egyáltalán quadotok?
Előzmény: kutya. (5071)