Árpi Creative Commons License 2007.06.12 0 0 3159
"SZDSZ-MSZP körei által vezérelt kerekasztal-megállapodások"
Ekkora csúsztatást viszont még egyszer sem olvastam. Nem volt még az annyira régen, hogy ennyire eltorzítsd a történteket!

A "rendszerváltás kormánya" épp úgy alakulhatott meg, hogy Antallék jól mérve fel a helyzetet, nem az MSZP, hanem az SZDSZ-t és az akkor még liberális Fidesz-t tekintették ellenfélnek a kampányban, és így sikerült nyerniük. A két liberális párt ugyanis akkor következetesen a rendszerváltásért kampányolt, az MDF pedig a hatalomért.
Vagyis azok, akik szerinted a "rendszerváltás kormányát" támadták, már annak a kormánynak a hatalomra kerülése előtt megkapták a maguk hátbatámadását azoktól. Ezek után nem tudom, miért várhattak volna kíméletet, pláne, hogy a "rendszerváltás kormánya" volt az, amelyik ocsmány módon elsinkófálta a valódi rendszerváltást. ami persze nem is csoda: akkor épp oda menekült a legtöbb volt MSZMP-s másodikvonalbeli káder. Ha volt párt, amelyik az elejétől fogva következetes állt ki az ügynöklisták nyilvánosságra hozataláért, az az SZDSZ volt. Aki pedig a titokban tartást választotta, és elsőként fel is haszálta az azokban lévő adatokat a politikai ellenfelek zsarolására, az meg pont a "rendszerváltás kormánya", illetve az abban résztvevő pártok pár vezetője volt. Mivel ők fértek csak hozzá akkoriban (a régi politikai vezetésen kívül, akiknek módjuk lehetett saját archívumot létrehozni). Ennek a hatása a mai napig tart, mai napig nem lehet tudni, ki mindenkit tart még fogva a múltja, amit csak egy-két ellenfele ismer...
A Fidesz meg nem véletlenül került a "szélsőségesezők" célkeresztjébe. Nem a célkereszt fordult odább, hanem a Fidesz.

Amúgy nem 128-adszor olvashattad, amit kifogásolhattál, hanem többezredszer, többszáz helyről. Nagyon sok forrásból. Talán el kéne gondolkodni, hogy van benne valami. És én ezt akkor kezdtem mondani, amikor ezt tették. Kb. 98-99-ben. Nem a "média agymosása" következtében, hanem ez volt a saját kialakult véleményem.
Előzmény: deres szádorgó (3158)