pumacic Creative Commons License 2007.06.12 0 0 273

Sziasztok.

MEGKAPTAM!!!!!!!! Köszönöm mindenkinek aki szorított.

Szóval, délelött mikor odamentem, rendesek voltak az őrők és az ügyintéző is (bár kb. 2 perc volt, amikor beadtam a papírt).

Délután mikor visszamentem, voltak vagy 20-an a váróban, fiatalok, idősek, házaspárok vegyesen. Volt időm megfigyelni őket, hiszen érkezési sorrendben mehettünk csak a pulthoz. Volt aki megkapta, sokat hívtak interjúra, sőt olyan is akinek még nem készült el a papírja, de olyan is aki nem kapta meg. Tehát vegyes volt a társaság. Viszont volt egy új élményem, (amivel remélem soha nem találkozom) beláttam az interjúszobába. Hát, mit mondjak, én azt hittem ez egy kisebb szoba, ahol egy asztalnál "beszélgetnek" veled. De ez meglepő volt. Mikor behívták az egyik lány, kinyitották az ajtót és kb. egy mosdóhelységnyi szoba volt székkel ÜVEGFALLAL, ami természetesen az ügyintézőtől választ el. Tisztára mint egy börtönös filmben, csak az hiányzott, hogy én is és te is ráragd az üvegfalra a kezed. Kiábrándító, mintha te lennél a bűnöző. Ezen nagyon meglepődtem. Dehát át kell menned a kapun, a táskámat is kivesézték, mit gondoltak hogy pisztoly van nála??

Bár aki már utazott ki, annak nem mondok újat, de a gépen kitöltött papíron is mégkérdezik van e nálad fegyver. Nem minta már ott tök mindegy lenne...

Végül is azt nem tudom, hogy a lány megkapta-e, de sokáig volt bent.

Én fél évre kaptam meg, és végül is egyszerit kértem. Gondolhatjátok madarat lehetett velem fogatni.