Érdekes, ma a budaőrsi kertünkben (mert nekünk kettő van:-))), ahol magam vagyok a nagy csendben és a gondolataim csak úgy özönlenek, azon gondolkoztam, hogy miként lehetne maradandóbban megörökíteni és megismertetni egymással a kertjeinket és magunkat. És ez a gondolat nem csak a tieddel találkozott, hanem ma a szokásosnál sokkal több kert került a képernyőre, valamiképpen kinyilvánítandó ezt a vágyat sokak részéről. Visszatérve a magam gondolatára, még csiszolgatom, de már van egy ötletem.
Én csináltam egy olyan topicot Firenzéről, ami eléggé eltér a topicok természetéről, mert hat hét alatt hat napban "bejártuk Firenzét", és azzal le lett zárva a topic, mert nem akartam, hogy a feledés homályába kerüljenek a dolgok a sok egyéb hsz-től. Na, valami effélére gondoltam most is, hogy aki benne van, az kapna egy hetet, amikor elmeséli és képekkel illusztrálja hogyan, miért és mennyire lett kertész, de a kertészkedés mellé szőve megismerhetnénk jobban az illetőt. Mondjuk már a címet is kigondoltam:-) "kert, amit mi alkottunk", vagy valami efféle. És ez a gondolat pont azért a mostanában zajló "vita" miatt jutott az eszembe, hogy angol, vagy mediterán vagy csak úgy eyszerűen kert...:-) És itt elmondhatnánk, hogy miért is pont olyan a kertünk, amilyen, meg hogy mi másra vágynánk... Szóval gondolkozzatok rajta, és ha tetszik néhányatoknak az ötlet, akkor belevághatnánk:-)))