pbuza Creative Commons License 2007.06.11 0 0 7468

Hát sajna nekem vissza kellett adnom a cumisüveget a gyerekeknek. Na nem azért mert hiányolták, hanem mert a lányom vszínűleg beteg. Gondoltam ha látja, hogy Gergő is abból iszik, hátha ő is fog. Sajna a vasárnap este eléggé jajgatós volt és már a ligetben is gyanus volt , hogy nem akar inni , ennek megfeleően pisilni sem. Este aztán volt jajjgatás. Meg nem jó, nem jó. 2 dl tejet azért megivott. Vasárnap nagyjából ez volt az összes folyadékmennyiség. Este már nem is akart inni. Kérte ő, hogy Enikő iszik és neki is készült, a szájához vette, de nem ivott. Letette. Se cumisüvegből, se kulacsból, se pohárból. Mindent sorrba állítottam az asztalon , hátha, de nem nyert. Reggel a dokinál kezdtünk, aki persze semmit nem talált. Ja a bilit is kérte és látszott, hogy összepréseli a hasát, de emellett ökölbe szorította a kezeit és közölte, hogy nem megy, Enikő nem tudja. Délután kettő körül még mindíg nem pisilt semmit. Aztán jött az áttörés. Megjött apósom és mindenki leült inni. Két üveg kubut ivott meg, egyszerre . Anya persze örült. Utána még tejet kért . Azt is adtam. Ezzel együtt további 3 dl. Este 6 körül még semmi pisi. Na ekkor keztem már aggódni teljesen. Ráadásul vizeletet kellett volna gyüjteni a laborba. Este 8 körül megjött az áttörés! Kicsit nyöszörögva, de telepisilte a pelenkát, sőtt a bilibe is pisilt ,így megvan a minta is. Sajna a zacsit sehogy nem sikerült megtölteni pisivel, hiába szereltem fel szegényre. Azóta megint cumisüvegből iszik.

Az is megfordult a fejemben, ha nem beteg, lehet, hogy az a baj, hogy túl korán akartam elvenni tőle a cumisuveget és így reagált. Végül is nem is kereste és nem tiltakozott, ráadásul a kulacsból is szépen ivott a napokban, néha fél üveggel is egyszerre. Reggel irány a labor. Kíváncsi vagyok az eredményre.

Városliget.

Lehet, hogy nincs túl közel (mi Rákoskeresztúrról mentünk), de az a játszótér megéri. Ráadásul több is van egymás mellett a különböző korosztályoknak.

Érdekelnének az ilyen bababrát éttermek és egyéb helyek.