quizas Creative Commons License 2007.06.11 0 0 7464
Sziasztok!

Látom, itt nagyon zajlott az élet a hétvégén. Mennyi sok kép, mennyi szép gyerek. De jó lenne az a honlap... ANA, nem Te írtad, hogy esetleg föléleszted?

PISKO,
Örülök az UH-s híreknek. Ezek szerint készültök Olaszországba. :-)
Engem az a komáromi érretem érdekelne a játszósarokkal. ;-)

Mona,
Gyorsan fejlődik Norbi, egy szavad nem lehet!!!

Nyuszog,
Szép kis túra lehetett, igazi élmény, ami bátorságot ad. És legközelebb kérj csak nyugodtan helyet Te. Én bizony szoktam, ha gyerekekkel vagyok (bár jobb szeretek persze a végállomáson fölszállni, nincs konfliktus, van hely, van idő elrendezni őket, jegyet lyukasztani).

Pbuza,
Csodaszép a kislányod!! Ha ilyen marad, lesz hessegetnivalód még tizenegynéhány év múlva...
Én is el tudnék viselni egy meglepetésnyaralást. De az én párom nem az a típus, neki még a szülinapi meglepetésemet is jószerivel föl kell írnom. Célozgatás, finom, elejtett megjegyzések?? Ugyan már! :-)))

Ancsúr,
Gratulálok Zorka cumisüvegetlenedési folyamatához. Igazad van, becsülni kell a kicsit is. :-) És tényleg jó az a kép a testvérpárról. Nekünk is van valahol egy hasonló.

Brekus,
Na végre hogy jobban eszik Kornél! Csak így tovább!

Levelibeka információi helytállóak, bár csak hétfő délre jöttünk haza. A fiúkat bevittük az oviba ebédelni, aztán hazaszaladtam és vissza értük, míg a férjem kipakolt.
A nagyobbak nagyon élvezték a vizet, talán túlságosan is: kisBulcsút lila szájjal is alig lehetett kiszedni a vízből (a végén mindig nekem kellett kiparancsolni). Tegnap este még fürödni akart apjával, aki persze engedte a harmadikra papucs nélkül fölmenni (jéghideg kőlépcsők, sosem süti őket a nap). Ma reggel már olyan taknyos volt, hogy ihaj.
Csongor ugyebár jobban van szigetelve, neki kutya baja. igaz, nem is lilult a szája. És mennyivel jobban lebeg a vízben (persze mindkettő úszógumival)! ;-)

Karsával most nehezebb. Egyfolytában rajtam lógna; látom, hogy nyúlkál a szájába (nyilván jön a foga). Megint nem nagyon akar inni, inkább szopna (hogy lesz ebből kistesó? Én sem vagyok már mai gyerek...). A darabosak továbbra sem érdeklik, viszont rájöttem, hogy a rendes kaja után még bele tudok énekelni gyümölccsel kevert joghurtot. És ma ivott pár korty babánturmixot. Mert valahogy majd meg kell lennie a napi fél liter tejterméknek, ha nem szopik már, és a tej magában nem volt nyerő. Meg kakaóval sem, meg Macikávéval sem.
(Én szeretem a tej illatát, de undorodom az ízétől. Anyukám is így van vele. A két öcsém viszont issza. :-O)

Na eldugulok. :-)