fefe22 Creative Commons License 2007.06.10 0 0 3130

sporttárs ötödikei (2969-es) hozzászólása:

"Leírom én. Bencze és Hanga már a miénk, és persze a többi fiatal. Szabó, Vincz jöhet szóba a nagycsapat bővebb keretében.
Jelenleg egyre biztosabb, hogy Soós Gabi visszatér. Ákos megy.

Más nincs. Góbi Ricsit Miljkovics el tudná képzelni a csapatban, ami nyilván azt jelenti, hogy játszatná is, de ő - tudtommal - MAFC-ba megy. Abszolút saját döntése.

A koncepció, ahogy már írtam, hogy négy jó külföldi és Bencze alkossa a kezdőötöst, mögöttük Soós, Hanga jelenleg a tuti csere (az azért fontos, hogy Miljkovics vélhetően nem kétperces csereemberekben gondolkozik, szóval lesz szerepük).
Dávid Gerit szeretnénk visszahozni, mert beküldhető, fizikailag jó, részfeladatokkal megbízható centercsere lenne. Nyilván nem meccsnyerő ember, de adott feladatra alkalmas, ráadásul helyi kötődésű.
Azt hallottam, hogy magyar csereirányító nem nagyon lesz, mert Váradi máshova megy, másban nem gondolkoznak. Speciel Drahos, Pojbics, ilyesféle megoldás biztosan lenne, de ennek én sem látom sok értelmét. Akkor már inkább - s gondolom, ez is lesz a cél - olyan pontfosó kettest kell találni, aki eljátszik irányítóban is.
Ez nyilván külföldi lesz, miként az első számú irányító is. Hármas posztra Bell szóba jön, még nem lezárt az ügy, de jelenleg kissé elszállt az agya. Majd lenyugszik. :))
Négyesben Miljkovicsnak van egy játékosa, a Bird, bocs, Redick által is korábban emlegetett szerb, aki Kassán is nála játszott és remek statisztikája volt, de ennél fontosabb, hogy a korábbi csapatai közöt van nevesebb is.
Ugyebár itt jöhet szóba Banks is.

Szóval, a képletben egyelőre szinte csak ismeretlenek vannak."

Azóta hivatalosan annyi változásról lehet tudni, hogy Soós és Dávid Geri hivatalosan is le vannak igazolva a következő 2 évre. Ez tegnapi Albakosár.hu-s infó :D.

Ha ezen kívül még bármilyen szempontból tisztult a kép, akkor az engem is érdekel, úgyhogy a bennfentesek írják, hogy mi van!

Meg érdekelne még, hogy ki is ez a játékos a 4-es posztra, aki Banks alternatívája lehet..

1-es 2-es posztra bármi info?

Irányítani tudó pontfosó európai kettes kérdésben nem merült fel esetleg David Toya neve? szerintem elég ideális megoldás lenne.