Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.06.09 0 0 1336

Bé, el kell mesélnem, mit álmodtam! Bár ez nem ANNYIRA abszurd, mint a Te polcon szexelős álmaid, de én azért röhögtem, amikor felidéztem magamban.

Egy állatkertben voltam, ahol rohdat sok eber volt, és úgy volt kialakítva, hogy egy nagy ovális téren voltak az állatok összezsúfolva, az emberek pedig ekörül mászkálhattak egy szintén ovális ízben futó, de baromi szűk folyosón, és valami kegyetlen nagy embertömeg volt, egymás hegyén-hátán emberek. Na, és ebben a szituációban szabadult el egy orrszarvú. Elkezdett rohhanni az emberek között, fellökött mindenkit, visítozás, káosz, minden, de akinek a hátát megszurkálta, az pont szegény Wilson volt, DE nem lett neki semmi nagyobb baja, csak egy csúnya karcolás keletkezett a hátán, amit nekem kellett leápolni, mivel én voltam ott az egyetlen orvos. (?) Na, és akkor Jimmy levette az ingjét, tipikus wilsonos fehér ing, feltűrt ingujjakkal, és esküszöm, még a karcolásokkal együtt is tök szexi volt. Ez persze álmomban is tudatosult bennem (hehe), és mivel közben rájöttem, hogy valójában kurvára nem értek hozzá, hogy kell egy iylen sebet leápolni, csak simogattam a hátát. :-)

Jó álom volt!