Kb. ezt a választ vártam. Most már mindjárt azzal vádolsz burkoltan, hogy más névvel írok ide, ugyanazt, amit korábban vkik (gondolom, szerinted az is én voltam), és hogy egy provokatőr vagyok.... Képzeld még sosem szóltam hozzá a Goli-topikban semmilyen "álnéven". Ha neked provokálás volt, amit írtam, sajnálom. Vagy nem érted, vagy nem akarod érteni. Ez is azt mutatja, hogy támadsz, ahelyett, hogy elmagyaráznád a helyzetet egy új hozzászólónak, és inkább sértegeted. Ha pedig más is felvetette azokat a kérdéseket, amiket én, akkor az számomra csak azt sugallja, hogy nem én vagyok totál hülye, hanem másnak is feltűntek ezek a dolgok.
A csapattal semmi bajom, sőt, szurkoltam nekik, mert a játékosok szimpatikusak. Én csak az egyéb körülményekre kérdeztem rá. Szóval ne keverd a szezont a fazonnal! Ha felvetek egy észrevételt a szurkolókkal kapcsolatban, az nem jelenti azt, hogy nem kedvelem a csapatot.
Aki belerúg a másikba, az te vagy. Idejön vki érdeklődni és rákérdezni az általa furcsállt dolgokra, erre te nekiugrasz és kioktatod, sértegeted. Gratulálok.
Ha nem tetszik, amit írtam, akkor tiltass ki innen. Látom, te vagy itt a főnök. A Golinak szurkolok az NB1-ben, de a magadfajtákat, akik topikfőnöknek képzelik magukat, és mindenkit lehurrognak, aki nekik nem tetszőt mer szólni, na azokat nem csípem. Ennyi.