Attila G. Creative Commons License 2007.06.08 0 0 493
Én sem értettem. :))) Az más kérdés, hogy abban az időben még nem is voltam képben. :) Lehet, hogy ha előbb rátalálok a Goli-ra, nem járok be akkora utat, s közvetve ennek köszönhetően a tanulmányaimban is sokkal előrébb állnék.

Amúgy a csapatok, melyeket felsoroltam többnyire csupán állomásai voltak kézirajongói helykeresésemnek - tisztelet a kivételnek.
Azt is mondhatnám, hogy a Debrecent leszámítva e csapatok csarnokában jártam már, de ilyen alapon kifelejtettem a Kiskunhalast, mert Náluk is megfordultam egy edzésen.
Volt olyan csarnok, ahol elvétve fordultam meg néhány meccsen, s volt olyan csapat, amelynek mérkőzéseit több, mint egy évig látogattam.

A Fradi volt az a csapat, amelynek szurkolótáborában a legtöbb időt töltöttem el, s habár a csapat több játékosával jóban voltam, pont azt hiányoltam Velük kapcsolatban, amit a Goli lányainak köszönhetően már nem kell hiányolnom. Sokkal inkább ember számba vesznek, s részben ezért jobban tudok azonosulni Velük.

Idén a Golin túl a Vasassal, a Debrecennel, a Váccal és a Szparival szimpatizáltam a leginkább, de pont e csapatok egyikének köszönhető, hogy megfordultam a Goliban.
De ekkor már elég volt a jó hangulat, s a Goli néhány játékosának megismerése, hogy megkedveljem a CSAPATot.
Előzmény: skyvóker (489)