Attila G. Creative Commons License 2007.06.08 0 0 490
Én egy csacsiság miatt haragudtam meg Edinára, mert okozott némi kellemetlenséget, de fátylat rá.

De nézzük a mérlegét az én szemszögemből:

EHF-kupát nyert a Cornexivel, ami figyelemreméltó, ekkor kerültem képbe. Csupán amiatt voltam szomorú, hogy a Fradin át is vezetett az út a végső győzelemig, de 1 évvel később a Fradi is megnyerte e kupát. Rosszindulatú pletykák keringtem arról, miért lett EHF-kupa első a Cori, de nem írom alá ezeket, s végső soron örültem a győzelmüknek. De ezután kisebb mélyrepülésekbe kezdett a csapat, ami a végén kisebb belviszályokhoz vezetett - illetve talán nem pont ez, hanem amit kb. V-Man is említett, hogy megromlott az edző a játékosok közötti viszony.
S amikor a végén elég furcsa eredményeket produkált a csapat, a Vác elleni hazai döntetlen volt az utolsó csepp a pohárban, amiért a vezetőség elküldte Edinát, de mint hangsúlyozták, nem feltétlenül e döntetlen volt a válás oka. Ezután irány Franciaország, ha jól emlékszem.

Még egyszer mondom, ha az Ő irányításával képes kiharcolni a csapat a bennmaradást a 2008/09-es szezonra is - illetve azt se bánnám, ha stabil bennmaradó helyet érne, ahogy a Békéscsaba is elég jól teljesít -, én nem ellenzem az érkezését.
Előzmény: skyvóker (483)