pagare Creative Commons License 2007.06.08 0 0 473

Butaság, károgás...

Sajnálom, hogy nekem támadtál. Odaírtam, hogy nem rosszszándékból írtam, csak választ vártam a felvetéseimre. Amit írtam, azt másoktól hallottam, részben pedig magam tapasztaltam. Sőt, sok ismerősöm, aki először jött ki Goli-meccsre, tőlem függetlenül is ugyanezeket a dolgokat vetette fel. Szóval, ezek szerint elég sok a "károgó", meg a "nagy büdös semmit akaró"...

Számtalan NB1-es meccsen voltam ott, és ezeket a jelenségeket sehol nem tapasztaltam. Csak ezért "mertem" megkérdezni...

Szomorú, hogy ilyen kioktató hozzáállással viszonyulsz olyanokhoz, akik kíváncsiságból kimentek egy Goli-meccsre, esetleg jövőbeli szurkoló válhatna belőlük, és pusztán képbe akartak kerülni. De látom zavarom a "felségvizeidet"...

Gondolom ebben a topikban csak a Golit istenítő hsz-eket veszitek szívesen. Aki esetleg kérdéseket vet fel, kissé kritikus, vagy választ vár bizonyos pletykákra, illetve személyes benyomásokra, azt rögtön le kell hurrogni...

Sajnálom, hogy így állsz hozzá potenciális jövőbeli szurkolókhoz, vagy csak olyanokhoz, akik kíváncsiak a csapatra... Én nem hajbókolok senkinek, Neked sem...

Ezek szerint "bólogatójánosok" kellenek a Golinak, aki kérdezni mer, az takarodjon... Gratulálok. Nyilván így sok embert fogtok megnyerni a csapatnak...

Előzmény: skyvóker (453)