Törölt nick Creative Commons License 2007.06.07 0 0 1919

Érdemes megnézni a többi hozzászólását is. Nem egy íkúfájter... Íme egy gyöngyszem a sok...  közül:

R190 válasz | megnéz | könyvjelző 2007.03.11 12:59:08 (17512)

Sziasztok!

Nemrég, márc. 02-án jöttünk haza a párommal Sousseből, a Prima Life Karawan Hotelből. Nagyon jó volt ez elhelyezésünk, tiszta és szép szobát kaptunk.

A kaja is rengeteg volt, bár jónak nemigen nevezhető, mert kevés fűszert használnak. Nem győztük sózni a kaját, hogy valami íze legyen.

Mi jó időt fogtunk ki, 20-25 fok körüli idő volt, az eső csak egyszer esett, de akkor pont a Szahara túrán voltunk, így azt is megúsztuk.

Már többen bemerészkedtek a tengerbe is fürdeni.

A Szahara túta csodás volt, csak nagyon kellett sietni a nézelődéssel, mert zsúfolt volt a program, és fárasztó, de megérte, csak ajánlani tudom.

Pláne a tevegelést.

A Szaharai szálloda (Sahara Douz) egy kissé lepukkant volt, de azért 1 éjszakát ki lehetett benne bírni.

A tuniszi városnézésben csalódtunk, mert semmit nem láttunk Tuniszból, csak a "kínai piacra" hasonlító Medinát.

Azt tapasztaltuk, hogy sok ismerőst átvertek az alkudozásnál, mert a fix áras boltokban sokszor olcsóbban lehetett megkapni az árut, a lealkudott árnál is.

Érdemes előtte körülnézni nagyobb boltokban, hogy tájékozódjunk az árakról.

Az arab fiúk nagyon rámenősek, piszkálják a nőket, pláne ha egyedül van egy nő.

Nekem nem volt gondom (még úgy sem, hogy szőke vagyok), mert a férjem mindig velem volt, de azért az árusok pimaszul alkudoztak rám.

Nekem azért nagyon tetszett Tunézia, remélem eljutok még oda.

Marika

Előzmény: Jacques de Molay (1917)