mexallott Creative Commons License 2007.06.07 0 0 54
Skacok, semleges akartam lenni, mint Svájc. Gondolkoztam ezen a dolgon.
ez volt a lehető legjobb megoldás mindannyiunknak, beleértve agiczat is, hogy született 2 új topic, amiben megengedett a témától való kisebb-nagyobb eltérés is.

Mi nagyon szeretünk csevegni erről-arról, és az köztünk az összekötő kapocs, hogy mindannyiunk szenvedélye A KERT.

De agicza nem akarja, hogy azt a hallatlan tudásanyagot, ami egy-egy ilyen szakmai topicban felhalmozódik, kvázi "felhigítsa" mindenféle, nem szigorúan a témához kapcsolódó hozzászólás. Csak néhány hete topicolok, amatőr vagyok nagyon. A játékszabályokat is csak most tanulgatom. DE: voltam már olyan helyzetben, hogy kétségbeesetten próbáltam visszakeresni egy számomra fontos infót a topicon (pl. hogy a képen mi a neve annak a rikító sárga rózsának, amit feltettek :-)))) - Aniko tudja, hogy kedvencem a rikító sárga ), de képtelen voltam 2 napig megtalálni a keresett dolgot.

Agicza talán egy kicsit sarkosan utasított rendre minket, elkalandozókat, dehát - nem vagyunk egyformák.

Talán jobb, ha a topicok szaktopicok maradnak, és emellett van 2 (vagy talán több is) ilyen laza, ide-oda csapongó-kalandozó hely is.

ANIKO, Úristen, ígértem neked azt a rohadt loncot, hogy lefényképezem, de a gyerek után keskeny füstcsík maradt csak úgy elhúzott, és a telefonja, ami fényképezős, az nála van.