skyvóker Creative Commons License 2007.06.07 0 0 453
megnéztem,ez az első hozzászólásod a kézilabda-témákhoz ezen a művésznéven.Most ez vagy azt jelenti,hogy eddigi neveden nem merted megirni a gondolataidat,vagy azt,hogy most szólsz hozzá először,és rögtön elég butaságot :-(( A Goli szurkolók az évek folyamán teljesen elmaradtak a csapattól,mert 30 év alatt eltűntek az eredmények és a létesitmény egyaránt,kinek volt itt arra energiája,hogy a szurkolókat toborozza,velük foglalkozzon.Most egycsapásra lettek nézők,ami elsőre valóban fura,de ha azt tesszük hozzá,hogy most tudatosan csalogatnak ki minket a meccsekre,valóban kaptunk ingyen mezeket ( máshol is osztogatnak ), valóban ingyen engedtek be bennünket ( ugy tudom Debrecenben is bevetették már ezt a módszert ) és valóban fizetik a buszutjainkat ( Győrben is ezt tették fontosabb idegenbeli meccsekre ) de hogy fizetést adjanak,az oltári marhaság.Vegyél elő számoló gépet és számold ki ez mibe kerülne :-)) és minek,ha igy is elkezdődött az érdeklődés.. Tipikus károgó vagy,akinek az a jó,ha a nagy büdös semmi zajlik,amint van valami,és azt te nem érted,akkor ott valami nem stimmel :-)) Mit zavar bárkit,ha hostesek fogadják?Én speciel örültem neki,máshol is jó lenne.Tőlünk nyugatabbra ilyen fogadtatáson senki nem lepődik meg,természetes velejárója egy sporteseménynek,hogy azt külsőségeiben is próbálják feldobni.Sok stadionban jártam már kint,ott is szép lányok fogadják a vendéget.Box meccsen,autó-motor sportban ez már természetes,miért ne lehetne az hazai kézilabda meccseken is.Igazad van,egyelőre még nem óbudaiak járnak jellemzően a meccsekre,ehhez idő kell,amig tudomást szereznek róla,ma még főleg szülők,rokonok,hozzátartozók és egy kiterjedt baráti kör jár ki.Pesten már ez is óriási eredménynek számit.Én a magam részéről örülök,hogy a klubbnak fontos vagyok,igyekszik a "kedvemben járni",hogy majd eljöjjön az idő,amikor esetleg én járok az ő kedvükben:-)) Élvezd,hogy végre van egy jó dolog,amiért nem kell fizetni.:-)))))
Előzmény: pagare (442)