Trooperoby Creative Commons License 2007.06.07 0 0 6585

Jó reggelt mindenkinek! :))

Ahogy ígértem, megpróbálok a lehető legjobban emlékezni:)

1:

nem volt változás!

2: na ez már nehezebb, ezek a csehek-lenygelek állati magasak voltak...

a szokásos háttérvásznak ( AMOLAD, These Colors, Trooper... ), az Iron Maiden felénél marha jó hangeffektek közepette felemelkedett, szembefordult a csövével a tank, Eddie derékig kibújva belőle távcsővel a kezében kémlelte a nézőteret, gondolom engem keresett:)

The evil alatt Eddie in ( soldier ) Uniform, géppuskával a kezében lövöldözött a többiekre:)

fények a szokásos, nemtom hánysor lámpa, egyszerre/külön-külön pörgött-forgott...

3: hú ez gyenge pontom...

Minden tiszteletem a szervezőké, de a buszvezetővel elcsacsogtam volna, a Szlovák határon megkérdeztem, szerinte mennyi az út még, azt mondta vállvonogatva 6 óra kb.! Ha ezt Ő tudta, mi a jó fenéért nem indultunk 9-kor???

Szóval egy haverom az Egressy úti Mekihez ment, nem tudom miért:), így 1/2 12 körül indultunk, kb. 1200 megállással, 3/4 7 körül értünk a stadionhoz!

Koncert után 1/2 12-kor indultunk, 6 óra körül érkeztünk az indulási helyre!

A busz útról majd bővebben, csak a barátnőmnek fagyizást ígértem 10 perc múlva:)

4: fentebb említettek miatt+kb. 40 perces sörért sorban állás miatt a pólókat csak félszemmel néztem meg, elég drágák voltak szerintem, 900 korona ( x 9,3 ) egy póló, 1800 a hosszú ujjú Cross Gun-os.

Láttam állat jókat, teljes nyomásúakat, de mivel tudtam, hogy a keretbe ez nem fért bele, inkább nem kínoztam magam:)

5: a belépés teljesen simán ment, igazából túl simán!

Csak a stadion bejáratánál húzták le a vonalkódot, konkrétan a színpad előtt már csak letépték a jegy ( A4-es lap ) sarkát és kaptunk karszalagot! Ergo, ha kinyomtatok még 30-at, mindenki szépen a bejáratnál bejön a sima állóhelyi jeggyel, utána pedig mindenki bejön az elkerített részbe... ha jól gondolom végig. valószínűleg az e-ticket-tes beengedés gyerekcipőben jár még:)

6: ahogy írtam, a buszról bővebben, 49 személyes volt pontosan, a 45...49-es üléseken én aludtam hazafelé:))), azt hiszem 30 körül voltunk!

Én az 1199. megállásnál vettem bort, azt megittam a buszon, közben egyre jobban énekeltem - asszem csak szerintem... - szintén kapahangú barátommal a The first ten years videó-n épp futó dalokat, meg biztos ami biztos ledoboltam. so egyre jobb volt a hangulat.

7: no ezt nem tudom, mikor beértünk egy furcsa cseh zenekar nyomta a témát, a dobos nem volt épp vérprofi... utánuk Lauren jött és aztán Maidenék, de hogy épp hány óra volt, azt nem tudom!

Az eső csepergett, de a Maidenre teljesen elállt, azt hiszem... :)

8: hát ez furcsa volt!

Először is nem fél körben volt elkerítve ( fél körben tuti mindenki valóban élvezheti a drágább jegy előnyeit, mert akárhonnan tökéletesen lát ), hanem párhuzamosan a színpaddal volt elkerítve kb. 15 méter!  Ha ott kényelmesem elfért volna pl. 1500 ember, akkor beengedtek olyan 2000-et... Ráadásul hihetetlen volt, de egy helyben álltak, semmi ugrálás és úgy tűnt, az a módi, hogy elfoglalod az állóhelyedet, a többi meg ahol talál és senki nem próbál máshova állni... aki mégis próbál, azt húzzák, tépik, harapják, ütik...

Nem volt épp a legjobb helyünk az első 25 percben, aztán véletlenül jött egy - pl Csapda koncerten - percenként előforduló hullám, akkor sikerült egy nagy utat tenni a színpad felé, kb 8 méterre álltunk innentől, na az már überf.sza volt:))

De még most sem sikerült megértenem, hogy hogyan lehet állva, mozdulatlanul végignézni a koncertet.

Ami érdekes volt még elöl, a korosztály sokszínűsége: 13 éves, a 120 kilómat még nem felfogó, de hamar megtapasztaló :) kis "pöcsöktől" kezdve, főleg 20-30-asokon át, 50 fölötti őszhajű asszony+férje... ezért sem tudtunk a helyzettel mit kezdeni, rajtuk mégsem nyomakodhatunk át csak úgy!

Egyébként pedig olyan 8-asra értékelem a Maiden-t!

Ja, természetesen 5-ös skálán:)))))))

Állat volt!!!!

Júni 29 Rocktogon Maidnem!!!!!!

Ott a helye mindenkinek!!!!

Majd még írok pár dolgot!

Előzmény: 4umos (6584)