isz-akos Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3094

Nem tudom, h egy 18-19 éves kosaras srác, akinek egyaránt helyt kell állnia mind a pályán, mind az iskolában, hogyan tudná lekezelni jól ezt a dolgot.

Ha személyesen jelzi ezeket a dolgokat a vezetőség felé, akkor nembiztos, hogy a kivánt célt éri el, hiszen az edző letagadhatja mindezt, majd bosszuból kirakja a srácot a csapatból. Ráadásul egy ifis kosarasnak nem tudom mennyi találkozási lehetősége van a vezetőséggel.

Az hogy nem vállalja fel a nevét, azért lehetséges, mert nem akarja, hogy emiatt kikerüljön a csapatból. Amíg Matus volt az edző, miért nem lehetett ilyen névtelen hsz-eket olvasni? Vagy amig a P. Ákos volt az edző?

Egyértelmű, hogy valami nem ok a KC-nél, hiszen végig magabiztosan vezették a másodosztályt, minden esélyük megvolt a feljútásra, aztán jöttek nem várt vereségek és láss csodát "csak" ezüst. Én szkeptikus vagyok, és az a véleményem ha nagyon akarták volna bizonyos emberek, akkor köv szezonban 2 nb1-es csapata lehetne Fehérvárnak, de úgy veszem észre kényelmesebb, ha csak 1 nb1-es és egy nb2-es csapatunk van...

Előzmény: voil (3093)