állat volt a buli
a buszút kellemesen telt, bár kicsit hosszú volt, még azért szétnéztem volna a városban is a koncert előtt,de sebaj. beengedéssel semmi gáz, sőt mindent be lehetett vinni, kaját piát, fényképezőt vagy kamerát, tényleg bármit, ez elég fura is volt. egy helyi csoda volt az előbanda meg harris lánya, mindakettő elég jellegtelen volt, bár harris lányára inkább a katasztrófális jelző illene.mindegy. idő szar volt, tiszta szürke minden és néha neki is állt csöpögni párszor, szerencsénk hogy nem lett nagyobb zuhé.
a hely amúgy fullra megtelt, olyan 25-30.000 ember lehetett a helyszínen. színpad a szokásos, két nagy kivetítővel és rakat lámpával. a hangzás pedig nem volt tökéletes itt-ott, legalábbis mi elől kb 20 méterre a színpadtól és ott kicsit halk volt, aztán felmásztunk a végére a nagyobbik lelátó tetjére, ott sokkal teltebben és szebben szólt az egész. a koncertprogram pedig jónak mondható és meglepetésemre az új dalok közül a colours és a brighter than... volt amik nagyon sütöttek, a másik három olyan semmilyen volt. a klasszikusokra pedig felesleges szavakat vesztegetni, megcsinálták a hangulatot:)a közönség amúgy meglehetősen vegyes képet mutatott, bár azt megállapítattam a közönséget illetve a trolik s az utca népét vizsgálva, hogy csehföldön még a népviselet része a bundesliga séró, néha azt hittem hogy 1982-ben vagyok egy borussia mönchenglabdach-dynamo dresden focimeccsen:)
de mindent összefoglalva, király volt az egész, nagyon megérte.