"ÓBUDAI GOLDBERGER
Megkezdődött a Goli megerősítése az NBI-es osztályra
A Goldberger is hozzáfogott a csapat megerősítéséhez a nagyobb kihívást jelentő NBI-es szezonra.
Az alapkoncepció, hogy a klub a saját meglévő értékeire kíván támaszkodni, és csak néhány játékost szeretne igazolni. Ezek elsősorban olyan posztokra szükségesek, amik a csapatnál hiány poszt volt, vagy nem volt elég játékos az adott helyen. Jelentős erősítésnek gondoljuk, hogy Polgár Katalin mellé még egy első osztályú rutinnal rendelkező kapust, a tavalyi évben a Vácott erősített Gridnyeva Szvetlanát igazoltuk, aki már alá is írt. Kapus poszton még egy kapus lesz, aki fokozatosan fogja az NBI színvonalát megszokni, neki tehát igen nagy kihívás lesz a következő esztendő, hiszen a legmagasabb osztályban kell bizonyítania, de szerencsére két olyan kitűnőség segítheti, mint Polgár Katalin és Gridnyeva Szvetlana .
A beállós posztra Forgács Judit mellé igazolta le a klub a képünkön látható Szűcs Viktórát a Kiskunhalasból, aki ma írta alá a szerződést. Szűcs Vikitől azt várja a vezetőség, hogy játék-intelligenciájával, tapasztalatával segítse a még rutintalan, ám annál lelkesebb Goli játékosokat.
Minden új, és szerződését már aláírt játékosokról folyamatosan tájékoztatjuk az olvasóinkat"
Tudom, hogy nem én vagyok a bemásolás-felelős, s elnézést kérek, ha ezzel elvettem valakinek a tisztét.
De több dolog szembe tűnt a cikkben.
Ezek szerint Szegedi Brigi nem marad a Goliban? Csak mert kifejezetten szomorú lennék, ha nem maradna! Nagyon jó kapusnak tartom, s kedvelem!
Másfelöl nem értem Szveti leigazolását. Meglepett, mert nemrég a visszavonulásáról olvastam. S nem örülök Neki, ha jön. De ha már így esett, remélem, Ő is erősítésére lesz a csapatnak.
Viszont nagyon hiányolom még Baross Zsuzsa nevét!!!