jopek6 Creative Commons License 2007.06.05 0 0 6731

Üdv. neked is cápaFeri !

Persze olvastam a Te régebbi hozzászólásaidat is ,igyekeztem tájékozódni mielőtt írtam a fórumra . Tapasztalataim az autómról szinte ugyanazok mint a Tieid, kivéve ezt a kis rángatás dolgot , remélem meggyógyulsz !:)

Tehát akkor nekem is van : újkorától rozsdás kipufogó , balelső ajtókilincsről kopó festés ( belső oldalán ), szervokormány éneke ( ez nálam nincs mindíg, talán időjárás függő ?), 150-160 Km/h feletti sebességnél billegő motorháztető - nem jelentős-, de van.

És amivel kezdenem kellett volna: 2005.decemberi 1.4 HB. Star AC ezüstmetál , ja és Eu4. ( Köszi Stocz , és üdv. neked is ! Na most aztán benne vagyok a statisztikában ! Mindenképpen jó dolognak tartom és remélem okosodunk !!!

Visszatérve nekem ezen problémák ellenére is nagy szerelem a Lacsi , az volt már akkor is mikor megvettem , de bízom benne , hogy a gari-idő lejárta után is hűen szolgál majd ! Jó lenne ha addig kitalálná, hogy kellenek-e neki az új szelepek vagy sem !

Űzemanyag fogyasztásról annyit tudnék mondani , hogy valahol 7.5- 9.5 l. kőrnyékén tudok vele autózni , ami szerintem az autó paramétereihez képest még elfogadható ( persze pénztárca oldalról már más a kása :) illetve :( !!!

Egyenlőre ennyi hirtelenjében . Üdv. mindenkinek :)

jopek6

Előzmény: cápaFeri (6723)