fefe22 Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2948

Ha valóban nincs "2 magyar a pályán" szabály, és mi 4 légiós plussz Z-vel kezdünk, akkor valóban nincs szükség Ákosra. Vagy legalábbis nem kell ő és Soós egyszerre. A bedobócsere szerepét pedig szerintem is meg tudja oldani a Soós és Hanga páros. Ha van a szabály, akkor kell Ákos is és Soós is...

Dávid Geri hazahozatala nem rossz ötlet, de én nem hiszem, hogy Szabó Tibivel ketten meg tudnák oldani a cserecenter szerepkörét egy komolyabb csapatban. Góbit szerintem messze nem pótolja.

A legnagyobb kérdés persze, ami a csapat játékerejét meghatározza, az az lesz, hogy mennyire is igazán "minőségi" az a 4 légiós.

Számítanak a magyar kiegészítő emberek is, de 4 jó légiós Magyarországon jó magyarok nélkül is meg tudja nyerni a bajnokságot (Lásd az idei Szolnokot).

Ha ebből indulunk ki, és a magyarokat nem komoly szerepkörre igazoljuk, egyetértek azzal, hogy akkor legalább főleg fehérvári fiatalok legyenek a magyarjaink, mint Hanga, Soós, Dávid Geri, és Szabó Tibi.

Más: Dávid Kornél idén nem került szóba? Ahogy néztem a statjait, nem igazán teljesített jól az idén Gran Canarián. Úgy tudom, tavaly 1+1 évre szerződött..