cápaFeri Creative Commons License 2007.06.04 0 0 6723

Üdv jopek6 a fórumban!

Először is kezdeném a fontosabbjával. Nem hinném, hogy a pech-lámpa elmúlása kizárólag a benzinváltásnak tudható be, de nagy szerepe lehetett benne, az biztos. Nem is anniyra márkafüggő ez szerintem, hanem pancsfüggő. Pl. sokan dícsérik a shellt, amit nem is fogadok meglepetten, hisz miért ne lehetne jó? Csak nálunk olyan a shell kút, hogy amekkora pancsolás folyik ott, még a tecsóson is bátrabban tankolnék ezen túl. Tudtam lacsi előtt is, hogy ez egy ilyen kút nálunk, de gondoltam hátha javult a helyzet hisz volt vezetőváltás többször. Hát tévedtem. Soha olyan szarul nem ment a motor, mint a V-powertől, gyorsan rá is tankoltam az ÖMV-s benyát, elmentem érte 45 km-re. Megérte. Ha nem is azért az egy literért/100 km, de nyugodtabb vagyok, mert mint a doxa, úgy megy általában a gép. Néha köhint egyet, de egyre ritkábban és ha ez így marad nagyon boldog leszek. Gondolom olvastad, hogy van még nálunk MOL meg JET, meg stb, de mindegyik benzinnel volt kis gubanc, így voltam kénytelen keresni egy osztrák kutat.

Jó lenne, ha te is hozzájárulnál a topichoz tapasztalataiddal, megjegyzéseiddel, mert csak így alakul ez, ha van infoáramlás!

Üdv!

Előzmény: jopek6 (6716)