jopek6 Creative Commons License 2007.06.04 0 0 6716
Hello mindenkinek !!! Remélem beférek még erre a remek kis topikra egy 1.4-es HB Lacsival ! Az autó 1,5 éves , ezalatt  11000. Km.-t mentem csak vele. Kb. 6000 lehetett benne , amikor elért engem is a sárga lámpa réme : rángatás a köbön , motor épp csak ki nem esik a helyéről! Szerviz rögtön riasztva mi a fészkes jófenétöl van ez a huncutság ? Válasz: tűsarok effektus, menjek vele néha gyorsan , tankoljak bele 98-ast ...bla-bla !!! Igy is lett,98 neki oszt uzsgyi ! El is múlt a baja vagy 1 hétre aztán kezdődött minden elölről . Már egy hónapja kínlódtam így mikor gondoltam egy kicsit és benzinkutat váltottam, és lám az én finnyás kisautóm azóta jól van.( Itt most nem akarnám emliteni a MOL és az ÖMV neveket !) Egyébként a topikot 1 hónapja olvasgatom kb. és hát okosodtam tőle rendesen: gázbowden , Mp3 ,néhány jó tanács stb...! Bocs , csak gondoltam írok én is a Lacsiról egy kicsit , ja és egy kis számmisztika : KL1NF487J6K...   2005.decemberi forg.hely.     Balesetmentest mindenkinek ! :-)